Kapcsolat

Tel: +36-70/620-9130
E-mail: 39f4cc6988019ca433ddeba370e04f10


Faház házirend


Házirendünk vendégeink pihenését szolgálja és segít elkerülni a félreértéseket.

A rönkház foglalásával házirendünket elfogadta!

A rönkház és udvar házirendje:

Érkezés 14-15 óra között lehetséges.Távozás 10 óra.Korai távozás lehetőségét jelezni kell a szállásadó felé.Amennyiben az érkezés más időpontban történik a vendégnek jelezni kell előzetes egyeztetés céljából.

1. Tűzvédelmi szabályok betartása,a hely és a ház adottságai miatt különösen fontos!Dohányozni a házban TILOS és az udvaron is csak az arra kijelölt helyen szabad,maximális odafigyeléssel!

2.Az udvaron bográcsozás,hússütés és nyárs használatára van lehetőség az arra kijelölt helyen.Fát,papírt mi biztosítunk.Más anyagokat pl.:gumi,műanyag stb. TILOS égetni!A bográcsozó hely megfelelő használatáért a vendég felel.Befejezett sütés,főzés után a tűz,parázs lelocsolása kötelező.Hamut csak a bográcsozó tálcába lehet gyűjteni kukába kidobni,udvaron széthordani TILOS!

3. Kérjük Vendégeiket őrizzék meg a ház és a kert tisztaságát!

4. A faházat ugyanolyan állapotban kérjük vissza ahogyan érkezéskor átvették.Ételmaradékot ne hagyjanak a vendégházban távozáskor!A vendégnek kötelező távozás előtt elmosogatnia a használt konyhai eszközöket.Szemetest kötelező kivinni a házból távozáskor!Vendégházunkban önellátásra van lehetőség,konyha teljesen felszerelt.Éttermek,boltok közelben találhatóak.

5.Kérjük a Vendégház berendezéseit rendeltetésszerűen használják!A benti bútorokat,párnákat,plédeket ne vigyék ki az udvarra.Megkérnénk vendégeinket a bútorokat ne rendezzék át.Az emeleti hajópadló könnyű sérülése miatt bőröndöket,más tárgyakat ne húzgáljuk rajta. 

6.Az előszobában vendégeink kötelesek levenni a cipőt,szandált,papucsot.Vendégváró papucsok a házban találhatóak csak benti használatra.  Amennyiben elhagyják a szállást kötelesek bezárni az ajtót,ablakot.Gondoskodni kell az elektromos berendezések kikapcsolásáról.Éjszakára a lámpák lekapcsolásáról a vendégnek gondoskodnia kell.

7.A szálláshelyen csak a bejelentkezett vendégek tartózkodhatnak.Kérjük Vendégeinket látogatót ne fogadjanak.A szállásadó bármikor ellenőrizheti vendégek létszámát.A vendégnek érkezéskor személyi igazolványt kell átnyújtani a szállásadónak adatrögzítés céljából,amennyiben a vendég megtagadja a szállásadó lemondja a foglalásukat.

8. A házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak.Érkezéskor kaució átadása kötelező amennyiben károkozás nem történik távozáskor visszajár.Esetleges kárt a vendég köteles a szállásadónak jelezni.

9. Bármilyen műszaki meghibásodást észlelnek kérjük felénk jelezni. 

10.Az autókkal az udvarban parkolási lehetőséget biztosítunk.Az autókban hagyott értékeikért felelősséget nem vállalunk.

11.Esetleges létszám változást kérjük időben jelezzék.Az árak eszerint módosulhatnak illetve a ház megfelelő előkészítése érdekében.

12.Elektromos autó töltését kérjük érkezésük előtt jelezzék.Töltést mindenki saját felelősségre végezze.Ebből adódó károkért felelősséget nem tudunk vállalni.

13.A csend,nyugalom érdekében este 22.00 óra után TILOS kiabálni,hangoskodni,zenét hallgatni,minden hangos zajjal járó tevékenység.A szállásadónak módjában áll a vendéget azonnali távozásra kérni a házirend nem betartása esetén.

14.Háziállatot nem áll módunkban fogadni.

15.A jacuzzi használatáról teljes tájékoztatást kapnak érkezéskor  vendégeink megértették,elfogadták működtetésének szabályait.Köteles rendeltetésszerűen használni,az esetleges kárért a vendég felel.

16.A vendég gondatlanságból okozott tűzesetek okozta kár illetve a riasztások költsége a vendéget terheli.Tűzoltó palack a bográcsozáshoz szükséges eszközöknél található.