Kapcsolat

Tel: +36-70/620-9130
E-mail: 39f4cc6988019ca433ddeba370e04f10


Bemutatkozás

Üdvözöljük a Mi kis rönkházunk, a bükkaranyosi "A fák ölelése" Vendégház honlapján!

 

Szinte minden ember életében elérkezik az a pillanat, amikor vágyik a természet közelségére, csendre, nyugalomra, szabadságra. Ilyenkor jól esik a mai rohanó világból kiszakadni és elbújni kicsit a világ szeme elől. Csak úgy megpihenni, töltődni, relaxálni, élvezni a csendet és végre egyedül lenni.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Bükk Hegység lábánál, Bükkaranyos nyaraló övezetében, Csárdaaranyoson található egyedi és különleges  faházunk, amely kizárólag kézi ácsmunkával készült, 30-40 centiméter átmérőjű erdélyi borovi fenyőből. 

A faházba belépve mesebeli élménynek lehet részese. A fenyő illata, a kézzel készített rönk látványa teljesen elvarázsolja az idelátogatókat. A körülölelő fenyvesben, a fák ölelésében pihenhet és szórakozhat egyaránt. A házat szívvel-lélekkel rendeztük be, törekedtünk a lehető legnagyobb kényelem és komfort megteremtésére.

Lassuljanak le pár napra és élvezzék szeretteikkel és barátaikkal eltöltött minőségi idő minden percét. 

A testi felfrissülést és kényeztetést az alsó teraszon elhelyezett kültéri jakuzzi szolgáltatja, hogy még felejthetetlenebb élményt nyújthassunk vendégeink számára.

Faházikónk egy kis ékszerdoboz. Kívül-belül minden fából készült,  csodálatos, békés táj veszi körül, mely feledteti a mindennapok gondjait. Egy faházikó az apró örömök megéléséhez és egy igazi kincs, ahol különleges együtt lenni.

Célunk, hogy átadhassuk ennek az álomvilágnak élményeit amit egy rönkház adhat, és egy igazi felejthetetlen emlék maradhasson belőle.

 

Várjuk nagyon sok szeretettel kedves vendégeinket. 

 

Kathiné Serestyén Éva                                          Kathi Sándor