Kapcsolat

Tel: +36-70/620-9130
E-mail: 39f4cc6988019ca433ddeba370e04f10


Foglalás

A foglalás és ajánlatkérés

Foglalást és ajánlatkérést kizárólag e-mailen keresztül fogadunk el. Telefonon keresztül csak információt tudunk nyújtani. 

Foglalás/ajánlatkérés esetén kérjük a következő adatokat adják meg: Vendégek létszáma, érkezés és távozás időpontja, a foglaló személy neve, telefonszáma, lakcíme, illetve gyerekekkel érkezők esetében a gyerek(ek) létszáma és életkora.

A foglalásban/ajánlatkérésben megadott adatok helyességéért a Vendég felel. Az általunk küldött árajánlat írásban történő elfogadása, illetve a bekért előleg határidőig történő megérkezése után egy e-mailben egy visszaigazolást küldünk. 

Férőhelyek száma:
Rönkházunk 8 főt tud fogadni de maximum 4 felnőtt és 4 gyerek .A felnőttek száma nem haladhatja meg a 4 főt.

Rönkházunk minimum 2 éjszakára foglalható. Hétvégét pénteki érkezéssel és vasárnapi távozással lehet foglalni.

Előleg, szállásdíj fizetése

A foglaláshoz 50% előleg megfizetése szükséges, melyet az ajánlat kiküldésétől számított 2 munkanapon belül várunk. (OTP SZÉP kártya elfogadó hely) Közös írásbeli megegyezés alapján a Vendég és a Szállásadó ettől eltérő határidőben is megegyezhet. A határidő lejártát követően, ha ajánlatunkra nem kaptunk visszajelzést, illetve az előleg nem érkezett meg, akkor az igényt tárgytalannak tekintjük, a foglalni kívánt időpontot nem tartjuk fenn tovább, mások számára is foglalhatóvá tesszük.

Az előleg fizetése történhet banki átutalással a következő számlaszámra:

Kathi Sándor
OTP Bank: 11738060-23875287
Megjegyzésként kérjük a foglaló személy nevét és lakcímét feltüntetni.

Az előleg megérkezéséről és a foglalás visszaigazolásáról e-mailt küldünk. 

A teljes szállásdíj előleggel csökkentett részét és a + 20.000 Ft kauciót megérkezéskor kell készpénzzel fizetni, vagy az érkezés előtt bankszámlánkra átutalni. Vendégházunkban bankkártya  terminál nincs, így azokkal a helyszínen nem lehet fizetni. Távozáskor az átadás-átvétel után a kaució összege visszaadásra kerül, miután minden átvett eszköz átadásra került.

Módosítás feltételei:

Amennyiben a vendég módosítani szeretne EGYSZER ingyen van lehetőség rá.További módosítások 10.000 Ft/módosítás!!

Lemondási feltételek

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 20. napig írásban jelzi, hogy lemondja vagy módosítja foglalását, a befizetett előleg teljes összege 10% kezelési költség levonását követően visszautalásra kerül.

Ha 20 napon belül írásbeli lemondás vagy módosítás történik a befizetett előleg a Vendégház tulajdonába kerül.

Ha a vendég a foglalás napján nem jelenik meg és nem került sor a lemondásra a befizetett összeg a Vendégház tulajdona marad.

Vendégek számának módosítása:

Kérjük Vendégeinket mielőbb jelezzék ha az érkezők létszámában változás történik .Csak így tudjuk megfelelően előkészíteni a házat.

Érkezés

Érkezés napján Vendégházunkat 14 órától lehet elfoglalni.Kérjük ettől esetleges későbbi érkezést telefonon jelezni.A korábbi érkezés csak előre egyeztetés után jöhet szóba.

Távozás

Az utolsó napon  kérjük 10 órakor elhagyni a Vendégházat.Amennyiben előre egyeztetés nélkül tovább tartózkodás előfordul felszámolunk még egy nap szállásdíjat.

 

Ajándékutalvány

Vásárlási kérését e-mailban tudja elküldeni.

 Az ajándékutalvány min.2 éjszakára vásárolható.Postai úton tudjuk küldeni a vásárlónak.Ha esetleg nem fix időpontra készül az utalvány ,a vásárlástól számított 12 hónapon belül érvényes.

Az ajándékutalványokra is a mindenkori szállásdíj érvényes.Részleges ajándékutalvány vásárlása esetén a fennmaradó összeget a helyszínen szükséges rendezni