Kapcsolat

Tel: +36-70/620-9130
E-mail: 39f4cc6988019ca433ddeba370e04f10


A rönk faház

Rönkházunk két szintes 75 m2-es házikó, összesen nyolc főt (maximum 4 felnőtt és a gyerekek száma nem haladhatja meg a 8 főt) tud fogadni. Házi kedvencedet sajnos ide nem tudod elhozni, de néhány napra biztos gondját viseli kedves barátod vagy ismerősöd. Az alsó és felső részben is négyen-négyen pihenhetnek kényelmesen. A kényeztetésről kültéren elhelyezett 6 fős jakuzzi gondoskodik. Egy igazi természet közeli élmény.

A faházat egyszerre csak egy párnak, családnak, baráti társaságnak adjuk ki, tehát Vendégeink foglalásukkal a teljes házat bérlik. Sem más Vendégek, sem pedig a tulajdonosok nem lesznek jelen.

A faház alsó szintjén egy légtérben található az előtér, a nappali hálókuckóval és kanapéval, a teljesen felszerelt konyha és az étkező.  A fürdőszoba a nappaliból nyílik. A szintén nappaliból nyíló teraszon fa asztalokon és padokon élvezhetik a naplementét, vagy reggeli kávéjukat. Jó idő esetén az étkezés is kényelmesen megoldható a fák árnyékában itt a teraszon. Hűvösebb idő esetére kicsi plédjeinkkel takarózhat itt, hogy még ekkor se kelljen lemondani a szabad levegő nyújtotta élményről.

Borovi fenyőből készült lépcsőn juthatunk fel a tetőtérbe, aminek falai Borovi rönk és lambéria.

A faház tetőterében található egy egyedi kivitelezésű kétszemélyes  rönkágy. A tetőtér nagyobb részén egy beszélgető sarok lett kialakítva és itt kapott helyet a Tv is. A tetőtér ajtóval nincs elválasztva. Internet nincs a házban szándékosan. 125 cm-es Tv biztosítja a filmnézős szórakozást, ha adathordozón elhozza kedvenc vagy még nem látott filmjeit (pendrive vagy más USB csatlakozós adathordozó). Szabadon sugárzott és előfizetett tv műsor egyike sincs a házban. Vodafone szolgáltatás 6-800 méteres körzetben nem elérhető.

Legapróbb vendégeink részére állítható magasságú babaágyat,kádat, kádállványt és etetőszéket tudunk kérésre biztosítani.

 A faház gázfűtéssel és klímával felszerelt, folyamatos komfortot biztosítva.

Vendégházunkban önellátás folyik,teljesen felszerelt konyha várja Vendégeinket a finom falatok elkészítéséhez. Hűtő, beépített gáz főzőlap, mikrohullámú sütő és presszó kávéfőző segítik a kényelmet..Nyolc személyre evőeszközök, étkészletek, poharak, csészék állnak rendelkezésre.

A fürdőben zuhanyzó várja. Kéztörlőt, hajszárítót és a jakuzzihoz törölközőt mi biztosítjuk.

Alsó teraszunkon egy párnás pihenő sarkot alakítottunk ki, ahol 6 személyes jakuzzinkkal kényeztetheti magát. 98 fúvóka biztosítja a wellness élményt.  

 Hatalmas fenyőkkel körbeültetett kertünk teljesen elzárja a külvilágtól a pihenni vágyókat. A kisebb vendégekre is gondolva homokozó és játszó sarok került kialakításra a kertben.

Ha főzni, sütni támad kedvük, biztosítunk a  bográcsozáshoz szükséges eszközöket és fát. Az elkészült finomságokat a kerti asztalkánál, padnál jóízűen elfogyaszthatják.